

Board of Governors

Meeting agenda

Date Thursday, May 25, 2023

Time 4:00-8:00 p.m.

Location Innovation Studio, 5th Floor, CELT NorQuest College, 10215 108 Street

Time	Topic		Action	Lead		
	1. OPENING					
4:00-4:05 p.m. (5 min.)	1.1 Quorum1.2 Call to Order1.3 Land Acknowledgment1.4 Conflict of Interest1.5 Confidentiality1.6 Chair's Opening Comments		Action Confirmation Action Action Discussion Discussion	M. Bacchus J. Robb		
	2. APPROVAL OF AGENDAS					
4:05-4:15 p.m.	2.1 Approval of Agenda – May 25, 2023	√	Approval	M. Bacchus		
(10 min.)	2.2 Approval of Consent Agenda 2.2A Minutes – March 2, 2023 2.2B Board Action Register 2.2C Naming of the Park Space 2.2D Related Party Disclosure 2.2E Board Attendance Record 2.2F Updated Committee Membership List 2.2G 2023-24 Board Calendar 2.2H Governance Committee Terms of Reference 2.2I Inclusion of nominated board members in Committees 2.2J Board Key Messages 2.2K Finance and Audit Terms of Reference 2.2L Financial Report & Forecast 2.2M ERM: Strategic Risk Register Report	\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \	Approval Information Approval Information Information Approval Approval Approval Approval Information Information Information Information			
	3. STRATEGY, CULTURE, EDUCATION AND DECISIONS					
4:15-4:55 p.m. (40 min.)	3.1 Unconscious Bias Workshop	✓	Discussion	M. Cameron		





Meeting agenda

Date Thursday, May 25, 2023

Time 4:00-8:00 p.m.

Location Innovation Studio, 5th Floor, CELT NorQuest College, 10215 108 Street

Time	Topic		Action	Lead
4:55-5:35 p.m. (40 min.)	3.2 NorQuest College Brand Research	✓	Discussion	B. Arkison K. Gray
5:35-6:05 p.m. (30 min.)	Break for Dinner			
6:05-6:30 p.m. (25 min.)	3.3 Dessert with the Dean and Team from the Faculty of Health Studies (FHS) 3.3A FHS Overview	✓	Discussion	N. Schneider J. Mah
	4. REPORTS			
6:30-6:40 p.m. (10 min.)	4.1 President and CEO Report 4.1A President and CEO Written Report	✓	Discussion	C. Campbell
6:40-6:45 p.m. (5 min.)	4.2 Board Chair Report 4.2A Board Chair Meetings Report	✓	Discussion	M. Bacchus
6:45-6:55 p.m. (10 min.)	4.3 Governance Committee Report 4.3A August 2023 Board Retreat Planning 4.3B Board Evaluation Process 4.3C 2023-24 Board Education Schedule	✓ ✓ ✓	Discussion Discussion Discussion	M. Bacchus
6:55-7:00 p.m. (5 min.)	4.4 Community Engagement Committee Report		Discussion	J. Adams
7:00-7:25 p.m. (25 min.)	4.5 Finance & Audit Committee Report 4.5A Operating and Capital Budget and Two-Year Forecast 4.5B 2023-24 and 2024-25 Investment Management Agreement Metrics	✓ ✓	Approval Approval	C. Lavin J. Matthew
7:25-7:30 p.m. (5 min.)	4.7 Teaching & Research Continuing Care Centre Committee Report		Discussion	T. Naqvi- Rota





Meeting agenda

Date Thursday, May 25, 2023

Time 4:00-8:00 p.m.

Location Innovation Studio, 5th Floor, CELT NorQuest College, 10215 108 Street

Time	Topic		Action	Lead
	5. IN CAMERA SESSIONS			
7:30-8:00 p.m. (30 min.)	5.1 In-camera session with President and CEO		Discussion	M. Bacchus
	5.1A President & CEO Emergency Succession Plan	✓	Approval	S. James
	5.1B President & CEO New Performance Evaluation Process	✓	Approval	S. James
	5.2 In-camera session without President and CEO		Discussion	M. Bacchus
	5.2A President & CEO Compensation Review	✓	Approval	S. James
	6. CONCLUSION		1	
8:00 p.m.	6.1 Adjournment		Action	M. Bacchus



Board of Governors

Meeting agenda

Date Thursday, May 25, 2023

Time 4:00-8:00 p.m.

Location Innovation Studio, 5th Floor, CELT NorQuest College, 10215 108 Street

MEETING ATTENDEES

Meeting Chair Mike Bacchus, Board Chair

Members Tina Nagvi-Rota, Vice Chair

Carolyn Campbell, President and CEO

Adam Chrobak (regrets)

Ashley Snape Brad Pickering Chris Lavin Dan Hugo

Jennifer Cleall (regrets)

Jenny Adams

Joette Decore (regrets)

June Parham Megan Schwann Prashant Virdi Supriya James

Executive Brad Arkison, VP Marketing & Communications

Jackie Nelson, VP External Relations (virtual)

Jill Matthew, VP Administration and Chief Financial Officer

Jonathan Robb, VP Learner Experience Laurel Evans, VP People & Culture Norma Schneider, VP Academic

David Middagh, Chief of Staff and Director of Strategy

Recorder Veronica Duarte, Board Coordinator

Public Observers Leslie Sayer, NorQuest Instructor and previous Board member

External Mary Cameron, Ozone Advisory





Meeting agenda

Date Thursday, May 25, 2023

Time 4:00-8:00 p.m.

Location Innovation Studio, 5th Floor, CELT NorQuest College, 10215 108 Street

MEETING ATTENDEES

NorQuest Krystal Gray, Director, Marketing

Jennifer Mah, Dean FHS Bev Sutjens, Vice Dean, FHS

Anusha Udawatta, Academic Program Manager, FHS

Ayshea Thornton, Manager Health Projects FHS

Marlene Phillips, Academic Program Manager, Allied Health FHS

Judy Robinson, Manager Business Operations FHS

Courtney McElrea, Manager Work Integrated Learning FHS