## Board of Governors Meeting AGENDA



Thursday, October 27, 2022 4:00–8:00 PM Innovation Studio, 5<sup>th</sup> Floor, CELT NorQuest College, 10215 108 Street

Topic	Action		Lead	Time
MINISTER'S REMARKS				
Update from Minister Nicolaides	Discussion		Minister	4:00-4:30 PM
1. OPENING			Nicolaides	(30 min)
44.71	T &	ı		1400 405 514
1.1 Thank you to Maria Bavaro & Delores Cardinal	Action		M. Bacchus C. Campbell	4:30-4:35 PM (5 min)
1.2 Quorum	Confirmation		M. Bacchus	4:35-4:40 PM (5 min)
1.3 Call to Order	Action			(5 11111)
1.4 Conflict of Interest & Confidentiality	Declaration			
1.5 Optional In-Camera Session (Chair's Discretion)	Discussion			
2. APPROVAL OF AGENDA				
2.1 Agenda – October 27, 2022	Approval	<b>✓</b>	M. Bacchus	
3. APPROVAL OF CONSENT AGENDA				
3.1 Minutes of June 6, 2022	Approval	<b>√</b>	M. Bacchus	
3.2 Minutes of August 26, 2022	Approval	✓		
3.3 Sexual and Gender-Based Violence Policy	Information	✓		
3.4 Code of Conduct Policy	Approval	✓		
3.5 Financial Report & Forecast	Information	✓		
3.6 Strategic Risk Register	Information	✓		
3.7 Action Register	Information	<b>✓</b>		
3.8 Legislative Compliance Report	Information	<b>✓</b>		
3.9 Board Attendance Record	Approval	✓		
4. STRATEGY, CULTURE, EDUCATION AND DECISION	ONS			
4.1 Institutional Campus Master Plan	Discussion	1	J. Matthew	4:40-5:25 PM
4.1A Campus Master Plan Presentation	Discussion		o. wattiew	(45 min)
4.2 Appropriation of Net Assets	Approval	<b>√</b>	J. Matthew	5:25-5:55 PM
4.2A 2023-24 Appropriation of Net Assets				(30 minutes)
4.3 Annual Report	Approval	<b>✓</b>	J. Matthew	5:55-6:05 PM
4.3A 2021-22 Annual Report				(10 min)
Break for Dinner				6:05-6:35 PM
				(30 minutes)

## Board of Governors Meeting AGENDA



Thursday, October 27, 2022 4:00–8:00 PM Innovation Studio, 5<sup>th</sup> Floor, CELT NorQuest College, 10215 108 Street

Topic	Action		Lead	Time
Break for Board Group Photo & Headshots — 1st and	l 2 <sup>nd</sup> Floor of SC	FL		6:35-7:05 PM (30 minutes)
5. REPORTS				
5.1 CEO Report 5.1.1 President & CEO Written Report	Discussion	<b>✓</b>	C. Campbell	7:05–7:15 PM (10 min)
5.2 Human Resources Committee Report 5.2.1 President & CEO 2022-23 Performance and Leadership Evaluation Guide	Approval	<b>√</b>	T. Naqvi-Rota	7:15-7:20 PM (5 min)
5.2.2 Human Resources Committee Terms of Reference	Approval	✓		
5.2.3 Occupational Health & Safety Quarterly Report	Information	✓		
5.3 Governance Committee Report 5.3.1 Board Retreat Summary & Survey Results	Discussion	<b>✓</b>	T. Naqvi-Rota	7:20-7:30 PM (10 min)
5.3.2 Mid-Year Strategy Session 5.3.3 Board Committee Structure and Membership	Discussion Approval	<b>✓</b>		
5.3.4 Board Calendar and Meeting Timing 5.3.5 Board Skills Matrix 5.3.6 Honorary Diploma Process	Approval Approval Discussion	✓ ✓ ✓		
5.4 Finance & Audit Committee Report 5.4.1 Consolidated Year End Financial Statements	Approval	✓	C. Lavin	7:30-7:40 PM (10 min)
5.4.2 Auditor General's Exit Report	Information			
5.5 Teaching & Research Continuing Care Centre (TRCCC) Committee Report	Discussion		T. Naqvi-Rota	7:40-7:45 PM (5 min)
5.6 Board Chair Report 5.6.1 Board Chair Meetings Report	Discussion	<b>✓</b>	M. Bacchus	7:45-7:50 PM (5 min)
6. IN CAMERA SESSIONS				
6.1 In camera session with Management	Discussion		M. Bacchus	7:50-7:55 PM (5 min)
6.2 In camera session without Management	Discussion		M. Bacchus	7:55-8:00 PM (5 min)

## Board of Governors Meeting AGENDA



Thursday, October 27, 2022 4:00–8:00 PM Innovation Studio, 5<sup>th</sup> Floor, CELT NorQuest College, 10215 108 Street

Торіс	Action		Lead	Time	
7. CONCLUSION					
7.3 Adjournment	Action		M. Bacchus	8:00 PM	
NorQuest College Foundation					
Annual General Meeting	Meeting	✓	S. Sheldon	8:00-8:15 PM	
The NorQuest College Foundation will be holding their Annual General Meeting immediately after this Board of Governors meeting in the Innovation Studio.					

## **DISTRIBUTION LIST:**

Members:

Mike Bacchus, Chair
Carolyn Campbell
Adam Chrobak
Brad Pickering
Chris Lavin
Dan Hugo (regrets)
Joette Decore
Leslie Sayer
Megan Schwann
Navjot Kaur
Supriya James
Tarandeep Kaur
Jennifer Cleall
Jenny Adams

Guests: Minister Demetrios Nicolaides, Minister of Advanced Education (virtual)

Maria Bavaro, former Non-Academic Board Member

Delores Cardinal, former Indigenous Cultural Board Advisor

Emma Dunn, GEC Architecture Richard Blouin, GEC Architecture Matthew Orlando, NorQuest College Trevor Morton, NorQuest College

Lindsay Wozney, NorQuest College (virtual)

Resources: Brad Arkison, VP Marketing & Communications

Jackie Nelson, Acting VP External Relations & Partnerships Jill Matthew, VP Administration and Chief Financial Officer

Jonathan Robb, VP Learner Experience Laurel Evans, VP People & Culture Norma Schneider, VP Academic

David Middagh, Chief of Staff and Director of Strategy

Recorder: Veronica Duarte, Board Coordinator